Όπου Γάμος & Βάπτιση - Στολισμοί

Όπου Γάμος & Βάπτιση - Στολισμοί

Βρισκόμαστε κοντά σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας βοηθώντας σας να οργανώσετε τον γάμο σας αλλά και την βάπτιση του παιδιού σας, εφόσον Όπου γάμος… & Βάπτιση» , όπως εσείς επιθυμείτε!

Μπορείτε να βρείτε το νυφικό σας επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα νυφικών. Φυσικά μαζί με το νυφικό σας μπορείτε να διαλέξετε το προσκλητήριο του γάμου σας ή και της βάπτισης του παιδιού σας μέσα από πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για όλα τα γούστα. Οι μπομπονιέρες φυσικά δεν είναι δυνατό να λείπουν από αυτές τις στιγμές σας και γι' αυτό έχουμε προνοήσει και σας προσφέρουμε πολλά σχέδια για κάθε γούστο! Οι κουμπάροι μπορούν να επιλέξουν τις λαμπάδες και τα στέφανα όπως άλλωστε και τα βαπτιστικά!

Αναλαμβάνουμε επίσης τον στολισμό της εκκλησίας με πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις και όχι μόνο! Φυσικά από τον γάμο σας δεν είναι δυνατό να λείπει το video και ο φωτογράφος είμαστε εδώ για να σας καλύψουμε και σε αυτό το επίπεδο για να αποτυπώσουμε τις στιγμές σας όχι μόνον στην καρδιά και στην ψυχή σας, αλλά και σε φωτογραφίες και video για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας!

Μπορούμε να αναλάβουμε το catering και την ηχητική και μουσική κάλυψη όχι μόνο του γάμου και της βάπτισης του παιδιού σας, αλλά και οποιασδήποτε εκδήλωσης.


© 2021 Fotogrammi. All Rights Reserved. Powered by Fotogrammi